måndag, oktober 17, 2005

Veckan som gick

Betongkopf har varit på turné. Under ett hektiskt dygn har utelivet i Kerava (Finland) analyserats och med beröm fått godkänt. Panama Jacks (före detta Rockwells) håller fortfarande samma höga fyllenivå som förr. Alla vi partyrökare har dessutom till vår glädje ännu möjlighet att fylla våra lungor med dödlig nikotin och tjära och röka ut alla dom där livets ord-människorna som befolkat och tagit död på nattlivet i folkrepubliken Sverige. Som motpol fick jag i söndags äran att med en äkta finsk familj testköra Rosso - Finlands eget familjerestaurangfranchisekoncept med tillhörande barnlekhörna. Trevlig atmosfär, härlig inredning och goda pizzor - kort sagt allt som man kan kräva av en restaurang. Särskilt de röda taklamporna får extra plus.

I tisdags fick jag mitt friår (med start den 1:a januari 2006) beviljat av min arbetsgivare. Nu gäller det bara att hålla tummarna tills dom vitnar och be till gudarna att ansökan även skall beviljas av Ams. I så fall drar jag till Tyskland snabbare än vinden.

Sveriges främsta expert på moral och jämlikhet - den relativt kålmaskartade Linda Skugge - har föreslagit att Linda Rosing ska färga håret svart och tömma plasttuttarna på silikon. Fine för mig - nemas problemas - men när Linde menar att detta skulle hjälpa feministerna att krossa tidskrifterna Moore, Café och Slitz får jag ändå en intensiv lust att teckna en Moorelivstidsprenumeration på stört. Och du Linda - du menar att det har blivit inne att vara antifeminist nu. Att det skulle vara en trend. Det är nog snarare tvärtom - trenden med crazyfeminister är äntligen över - tjejerna ägnar sig åt vettigare saker än att stå utanför klädbutiker och hojta slagord. Exempelvis att gå in i butikerna och köpa sexiga underkläder. Antifeminismen har dessutom ingenting med Uppdrag gransning eller Leif Pagrotsky eller någonting annat som era paranoida feministhjärnor har räknat ut. Den har grott under ytan mycket längre än så. Om du inte tror mig - läs artiklarna på Sourze.se (och känn dig smickrad för där är även du omnämd ett antal gånger). Sök gärna på mitt namn om du vill. Det finns så mycket artiklar som demonterar den ideologiska feminismen att vi snart kan ge ut en antologi. Feminismen är idag lika ideologiskt död som göticismen. Förespråkarna för Roks, F!, Feministas, Scum och Gubbslem känns jämbördigt verklighetsfrämmande med Erich von Dänicken. Klart att folk slutligen inser att dom bara är drivna av en patologisk förföljelsemani. Kejsarinnan är inte enbart naken - hon är ju även fullständigt sinnessjuk.

Mobbingen mot Svennis har avtagit för den här gången. Skitskrivarna på the Sun har lugnat ner sig igen efter ett vansinnesutbrott av mordhot och förföljelser. Vad det är som driver engelsmän till en sådan förödmjukelse och mänsklig degradering är ett mysterium? Kanske är det all trycksvärta som de får i sig med fish n chipsen som sätter sig på deras hjärnor? Eller så har det otäcka brittiska klimatet och den kemikaliespäckade maten en negativ inverkan på öbornas psyken? Hur som helst tycks det ändå hjälpa att protestera mot lynchmobbarna vilket kan vara bra att veta i framtiden.

Slutligen kanske man borde nämna ett par ord om veckans stora händelse - Nobelpriset i litteratur till Harold Splinter. Vad kan man säga - annat än "Äntligen"?