fredag, september 30, 2005

Herr Gårman - ett manschauvinistiskt svin

Äntligen har våra kära skattefinansierade hjältar (politikerna såklart) avslöjat ett fruktansvärt missförhållande – ja närmast ett brott mot mänskligheten. Herr Gårman (den gröna gubben på övergångsställena) är ett manschauvinistiskt svin! Vilken fara som hotade över oss alla där en stund och vilken lycksalig glädje att jag röstade på ett parti som inte slösar bort skatteresurser i onödan på dumheter. Halleluja för våra politiker. Låt oss nu under den gröna fanan sjunga att ”vi måste höja våra röster för att höras” medan vi leder den onde slusken Herr Gårman till schavotten. Hur kunde vi vara så dumma att vi lät Herr Gårman leda oss över gatan i alla dessa år? Han har ju lett oss in i en värld av outhärdlig fasa. Alla dessa hiphopvideor, all pornografi, alla satanistiska pedofilnätverk som offrar barn i skogarna, oh ve, oh ve. TACK miljöpartiet för att ni räddar oss från förtrycket (nej KÖNS-förtrycket). Först nu kan vi alla andas ut och dansa hand i hand över övergångsställena under den könskorrekta Fru Gårmans goda ledning. Det är en historisk stund. Våra barnbarnbarn kommer att tacka oss och avtäcka statyer av oss. HURRA!

Men… tänk om Herr Gårman inte är en man. Tänk om den gröna gubben i själva verket är en kvinna med kortklippt hår som tycker att det är ett uttryck av könsförtryck att bära kjol? Vilket fruktansvärt misstag vi skulle kunna begå.

Och... tänk på de vita strecken på asfalten. Påminner dom inte lite grann om… zebraränder? Vilket fasans ondskefullt förtryck mot klippgrävlingarna det skulle vara. Jag kräver att övergångsställena omedelbart målas bruna för att inte väcka anstöt hos klippgrävlingarna.

Högaktningsfullt Martin Ekdahl
http://betongkopf.blogspot.com